Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Nemáte jediný důkaz pro svou podivnou konstrukci, jenom se domýšlíte. Ale kýbl špíny na toho, kdo obnovil stíhání AB jste vylil a nezapomněl to v závěru ovést, aby bylo jasno. Z Vašeho příspěvku čiší holý fanatismus.

3 0
možnosti
JH

Autor fatálně postrádá politické přesvědčení bojovného pana Lumíra:-)

0 0
možnosti
JR

J74a44n 34R10á25ž

3. 2. 2020 18:42

Doc. Koudelka toho o fungování nejenom Nejvyššího státního zastupitelství, ale celé soustavy st.zastupitelství z doby, kdy byl náměstkem Nejvyšší státní zástupkyně JUDr. Vesecké ví hodně a proto se nedají jeho názory považovat za fanatické.

PS. I já mám názor, že NSZ Pavel Zeman rozhodně není politicky, ani lidsky tak čistá lilie, jaký obraz o něm účelově vytvářejí některá media. .

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik