Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Ve state, kde se musi resit podobne nesmyslne problemy nezbyva cas, energie a penize na podstatnejsi veci, ktere by pomohly nasim zemim rust.

0 0
možnosti
JR

J29a11n 91R79á27ž

3. 2. 2020 18:50

Myslím si, že vyloženými nesmysly, kterými odůvodňuje vlivná skupina kolem vedení ČT údajnou nezpůsobilost Hany Lipovské působit v televizní radě, jsou jen důsledkem obavy, že by v Radě televize mohl zasednout fundovaný ekonom se schopností rozkrýt neprůhledné hospodaření této veřejnoprávní organizace.

1 0
možnosti
IB

I94v55o 93B83o28u87š51e

3. 2. 2020 8:51

Trochu v tom tápu, ale soubor biskupů jsou představitelé oligarchie nebo demokracie?

2 0
možnosti
Foto

Pane Koudelko, není většího názorného příkladu až nutkavé touhy státi se příslušníkem elity, než-li jste vy. Váš pokus stát se ústavním soudcem, který nevyšel ani v době, kdy vaši spolustraníci dominovali v Senátu, musí být frustrující. Vaše politická přebíhavost napříč politickým spektrem vás možná nakonec proslaví.

8 8
možnosti
MK

RvRvRvVyhnout se náplni článku a uchýlit se k osobnímu útočení je nízké.

9 0
možnosti
SV

Koukám, že novodobým komunistům a udavačům jde z Trikolory prasknout žilka:-).

4 0
možnosti
PK

..nejen těmto vyjmenovaným...:-)R^

2 0
možnosti
JP

Docent ústavního práva a politologie by měl umět číst. Senátoři neupírají nikomu právo být volen do televizní rady, pouze se obrátili otevřeným dopisem na biskupskou konferenci, aby stáhla návrh nominace paní Lipovské k volbě do této rady s tím, že uvedli důvody, proč je kandidátka biskupské konference do rady pro naši společnost nevhodná. To znamená, že vyjádřili svůj vlastní názor na závěr, který biskupská konference zveřejnila. Podsouvání nepravdivých motivů by mělo být pod úroveň docenta ústavního práva a politologie.

6 9
možnosti
EK

O vhodnosti či nevhodnosti kandidátky mají přece rozhodnout všichni senátoři volbou. Pokud tedy považovalo 19 senátorů za vhodné obrátit se na dukovce s tím výhrůžným dopisem jako z Rudého práva, znamená to, že se obávají, že slečna ekonomka je pro ostatní senátory vhodným kandidátem a bude zvolena. Myslíte, že mezi ostatními kandidáty by se nenašly ještě mnohem méně vhodné osobnosti? Tak proč se senátoři neobrátili s výzvou i na jejich navrhovatele? Naštěstí ještě nemají tu moc sestavovat jednotnou kandidátní listinu Národní fronty, zatím.

6 0
možnosti
Foto

J67a83k33u29b 29R84o88t43h

2. 2. 2020 17:58

Vidím, že se Trikolora profiluje jako soft mozkový trust SPD. Jen tak dál, Koudelko. Asi dobrej oddíl.:-/

10 14
možnosti
Foto

Oligarchie...?To má být snad každý komu se nelíbí skupinka lidí,která jde ČT po krku?Pokud jde o pravdivé informace nějak Vám z představení Vaší osoby vypadla informace o tom,že jste bývalý poslanec za ČSSD.To se asi moc nehodilo.;-)Trikolora?Další strana na recyklaci politických mrtvol....?Jen tak mimochodem jak jsem se dočetl máte jisté zásluhy za ustanovení funkce ombudsmana.Není Vám opravdu hloupé podporovat stranu,která chce tuto důležitou instituci zrušit...?

7 9
možnosti
Foto

Ta instituce je důležitá pouze ve chvíli, kdy ji vede osvícený člověk. O tom se v případě aktivistky Šabatové dá s úspěchem pochybovat.

8 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik