Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak Vám uniká,že ČT není jen Moravec a pokud Vám vadí,že ČT netlačí lidem do hlavy co proruští agitátoři ze Sputniku,kde je Klaus junior jako doma,tak spousta lidem to zase nevadí.Jinak Moravec nemá ve svém oboru v Česku konkurenci a jeho pořad patří v dané kategorii mezi nejvíce sledované a zadarmo pochopitelně nepracuje.Pokud jde o ty tajnosti,tak ta informace,že jste byl poslanec za ČSSD a do lonska její člen pro čtenáře je tajná...?

5 5
možnosti

J19a37n 73R45á62ž

5. 2. 2020 20:07

Tak podle Vás informace, že doc.Koudelka byl členem ČSSD snižuje relevanci toho,co píše a stává se z něj proruským agitátorem Sputniku. Ach jo!

Svými stupidními argumenty nás vracíte, pane Bárto, do doby kdy podobně "inteligentním" způsobem byla zamítnuta moje stížnost takto: "Soudruh XX není člen strany, není aktivní ani v SČSP ani v ROH, tak se nelze vážně zabývat jeho argumenty, kterými si stěžuje na aroganci soudruha vedoucího"

9 2
možnosti

Někdo si o vysílání ČT může myslet, že je kvalitní, respektuji to, jiný, že je nekvalitní, já osobně bych si rád odhlásil televizní koncesionářský poplatek, pokud by to šlo a pokud mi nějaký právník poradí jak beztrestně na to rád tak učiním a velmi radostně ho budu platit jiné TV, kterou sleduji.....R^;-D

4 0
možnosti
Foto

Pane Korecký, odhlásit koncesionářské poplatky je náramně jednoduché. Prostě a jednoduše odhlašte a hlavně prodejte televizní přijímač. Rovněž odhlašte, pokud máte, předplatné kabelové nebo jiné televize a ponechte si pouze internet. Na počítači pak můžete sledovat pomocí internetu všechny televize, které se vám budou líbit, aniž byste musel koncesionářský poplatek platit. A pokud vám nestačí velikost obrazovky na PC, stačí si například na Datartu nebo na Ebay, koupit monitor libovolné velikosti, který pomocí kabelu HDMI k PC připojíte. Ale pozor : Ten monitor musí být pouze monitorem, bez možnosti příjmu televizního vysílání. Jak říkám, je to prosté.

5 0
možnosti

P70e51t28r 28T78o31m84e32k

5. 2. 2020 17:26

Že to samotnému Moravcovi už není trapné.

3 2
možnosti
Foto

Proč by mělo být? Vám je trapné pobírat plat za práci, kterou třeba někdy nemusíte ale jste za ní dobře placen?

4 0
možnosti

Díky za článek.

Karma.

3 0
možnosti

Každému musí být jasný, že to Moravcovo pábení - PŠM, nemůže být lacinou záležitostí. Václav se neprodává za hubičku!:-)

13 0
možnosti
Foto

Proč by také měl? Je to otázka poptávky a nabídky. OVM patří k nejsledovanějším pořadům a svůj cíl jistě plní. Proč by tedy za svou práci neměl dostat zaplaceno?

5 11
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS