Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Někdo si o vysílání ČT může myslet, že je kvalitní, respektuji to, jiný, že je nekvalitní, já osobně bych si rád odhlásil televizní koncesionářský poplatek, pokud by to šlo a pokud mi nějaký právník poradí jak beztrestně na to rád tak učiním a velmi radostně ho budu platit jiné TV, kterou sleduji.....R^;-D

4 0
možnosti
Foto

Pane Korecký, odhlásit koncesionářské poplatky je náramně jednoduché. Prostě a jednoduše odhlašte a hlavně prodejte televizní přijímač. Rovněž odhlašte, pokud máte, předplatné kabelové nebo jiné televize a ponechte si pouze internet. Na počítači pak můžete sledovat pomocí internetu všechny televize, které se vám budou líbit, aniž byste musel koncesionářský poplatek platit. A pokud vám nestačí velikost obrazovky na PC, stačí si například na Datartu nebo na Ebay, koupit monitor libovolné velikosti, který pomocí kabelu HDMI k PC připojíte. Ale pozor : Ten monitor musí být pouze monitorem, bez možnosti příjmu televizního vysílání. Jak říkám, je to prosté.

5 0
možnosti
PK

Jo, díky za info, budu o tom přemýšlet...R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik