Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hmmm, Koudelka..... zřejmě dobrej oddíl.

0 0
možnosti
Foto

Porovnávám...odhady mortality na SARS-CoV-2 jsou jedno procento (konečné číslo z logických důvodů zatím není známé, průběžná průměrná letalita je 3,4 procenta. Sezonních chřipky způsobené virem typu B mají mortalitu max 0,1 procenta. Tedy jsme na desetinásobku. A heslo ve smyslu no co, přeci lidé umírají ... no bať, pojďme pod vlajkou Trikolory zrušit zdravotnictví, odsává jen peníze a lidé stejně umírají. Jo, a taky zrušme důchody a u seniorů zaveďme infikaci nějakým virem, důchody rozpočet také zatěžují...nebo ne?

4 0
možnosti

Ten nesmyslny zakaz divaku smysluplny, protoze do NM n, M., by prijeli take zahranicni navstevnici, na ceske ligy vetsinou zahranicni fanouskove nejezdi

1 0
možnosti

J92a34n 29R30á54ž

9. 3. 2020 11:19

Zdeňku, mimo nesmyslný zákaz diváků v Novém Městě n/Mor. , který se jeví ve srovnání s neomezenými návštěvami fotbalových a hokejových utkání jako absurdní, celkem vládu za preventivní opatření proti šíření této mutace chřipky chválím.

Ale za zajímavý názor, jak může být i epidemie nějaké nemoci zneužita k trvalému omezení svobody, dávám karmu.R^

0 0
možnosti
Foto

Ahoj. Ztratil jsem na Tebe kontakt. Pošli mi jej třebas na mejl či na facebook.

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik