Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J66a31n 52R81á46ž

28. 3. 2020 19:21

Podle předsedy České advokátní komory Vladimíra Jirouska jsou výroky mnohých advokátů v současné situaci neadekvátní a slouží jenom pro efekt. Advokáti se podle Jirouska nemají snažit „vlámat“ do první linie boje s koronavirem vedle lékařů a sester za každou cenu, „ať už z důvodu prezentace svého politického přesvědčení, nebo z důvodu exhibice svých ,úžasných‘ právních znalostí“. Prioritou je podle něj zdraví a ochrana života a zásahy do lidských svobod jsou „logické a svým způsobem přirozené“. Akademické debaty o nich si pak advokáti mají nechat na později.

(Zdroj: https://echo24.cz/a/Stwnk/sef-komory-umlcuje-kritiky-vlady-z-rad-advokatu-nepredvadejte-se?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu)

0 0
možnosti
Foto

Určitě víte, o čem píšete a například já, vůči advokátovi, který byl nejspíš motivem pro tento text, žádnou nevoli nechovám.

Souhlasím s tím, že i krizové době je třeba dodržovat obecně platné právní předpisy, které nejsou jiným předpisem oprávněně suspendovány.

Jenže dnes mnoho lidí křičí na každého, kdo byť i jen mírně kritizuje stát a jeho vedení, protože stát a jeho vedení jsou pro ně nejschopnější.....i kdyby to tak nebylo..... což není.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS