Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V principu je každá metoda tím dražší, čím je spolehlivější a jistě se to nevyhne i testům na čínský virus. Vybere se tedy bezesporu nějaký ekonomický únosný kompromis. Jenže i pár procent falešně negativních výsledků vytvoří zástupy "šiřitelů" a pár procent falešně pozitivních výsledků zase zástupy lidí zahnaných do zbytečné karantény. Nota bene , vše probíhá v čase, takže by se muselo s nějakou periodicitou opakovat. Je to tedy trochu poroučení větru dešti,, nebo úlitba místo pokorného přiznání, že nikde na světě nevymysleli co s tímhle problémem. Jistě, Kimova komunistická Korea je výjimkou, o kterou asi nikdo nestojí, stejně jako řešení používaná veterinární správou při infekčních zoonosách.;-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem skoro přesvědčený, že kdyby měli tu moc, tak by současní vládci přikročili, v rámci záchrany ostatních, k řízené likvidaci nakažených.

2 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik