Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlas. No a pak je tu jetě možnost cinknutí výsledků elektronickou cestou.

2 0
možnosti
VV

Mohla byste to vasvetlit? Jak si to cinknuti elektronickou cestou prosim predstavujete?

1 0
možnosti
JR

J47a90n 67R33á86ž

16. 1. 2021 17:13

Zajít si v den volbe do volební místnosti, zají za plentu aodvolit, je výraz občanské odpovědnosti. Kdo to nedokáže, ať si pak nestěžuje, ža za něj rozhodl někdo jiný.

6 0
možnosti
Foto

Velmi dobře, jsem rád, že berete ohled na jistou skupinu obyvatelstva, která má problém cokoliv písemnou formou řešit. ;-D

2 5
možnosti
JT

Takovou demagogii bych od docenta práv nečekal. Pochopil jsem až po zjištění politické orientace, Trikolora vše vysvětlila.

8 10
možnosti
TG

:-)Vaše politická orientace je také zřetelná....

4 0
možnosti
Foto

Skvělý excelentní článek, karma R^

7 5
možnosti
Foto

Ano, také odmítám korespondenční volbu, protože se obávám jejího možného zneužití. My nejsme tak rozlehlá země, aby někteří lidé měli k volebním místnostem daleko.

10 1
možnosti
Foto

Také se obávám, že na Hrad spadne velký meteorit. ;-D

2 4
možnosti
JK

Nějaká forma korespondenčního hlasování existuje v 24 ze 28 zemí Unie včetně Slovenska, v USA nebylo nutno nikde volby opakovat a výsledky byly platné, to jenom trumpovci lhali, v Rakousku nebyl žádný zásah do čísel prokázán, jen ty obálky hloupě otevřeli o něco dřív než museli, a nutit české občany žijící v zahraničí, kterých jediných se korespondenční možnost týká, jezdit stovky i tisíce kilometrů na ambasády, je pro mnoho z nich praktické znemožnění volit a diskriminace hrozná.

1 17
možnosti
LV

To nic nemění na faktu, že korespondenční volba (včetně volby přes internet) usnadňuje kupčení s hlasy. Proto je nepřijatelná.

15 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik