Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete, že v politice jsou strany charismatických vůdců a strany se silnou ideovou podstatou. Trikolóra jako taková nemá ani jedno. Václav Klaus ml. je charismatický asi jako hydrant a adorace Ruska opravdu není silnou ideovou podstatou.

0 0
možnosti
JK

Trikolora nemá u většiny voličů šanci, neboť odmítá přímou volbu prezidenta a chce zrušit ombudsmana.

1 0
možnosti
HH

A ta svoboda v podání trikolóry jsou kvóty a nařízení kolik procent potravin se musi prpdavat z domácí produkce? To mi přijde celekm opak ne?

0 0
možnosti
JP

Pro mne má Trikolóra smysl, protože vezme trochu hlasů Okamurovi. Tak hurá do voleb!

0 0
možnosti
VV

Podle mne je to dalsi zbytecna strana na ceske politicke scene.

0 0
možnosti
Foto

Pokud má už Trikolóra v programu změny zákonů, které by napomohly k vymahatelnosti práva, mrzí mne, že to zatím uniklo mé pozornosti. Pokud nemá, jsou pro mne slova o svobodě (jakéhokoli politického subjektu) podezřelá. Občas se podívám na petici spolku Rodiny obětí české justice. Bojovníci za svobodu z politických stran i ty "nevládky" , které pochválil pan Hamáček (za angažovanost v Bělorusku) si , zdá se, ještě nepovšimli. Ani nekomentovali.

0 0
možnosti
Foto

Řekněme si na rovinu, že Trikolóra vznikla jen proto, aby Václav Klaus mladší měl svoji vlastní politickou stranu. Možná doufal, že k sobě stáhne i hodně členů ODS. To se ovšem nestalo. Klaus mladší nakonec realisticky vyhodnotil, že Trikolóra nemá šanci dostat se v letošních volbách do poslanecké sněmovny a z politiky vycouval. Osiřelá Trikolóra po neúspěchu v letošních podzimních volbách nejspíše skončí. Ale to by ji asi čekalo i s Klausem mladším na čele.

5 1
možnosti
VV

Primo zboznuji tato stranicka PR. Jen nechapu jak muze inteligentni clovek do takove strany vstoupit a navic ji jeste vychvalovat.

Znal jsem kdysi pak komunistu, kteri z prospecharstvi do te strany vstoupili, ale nevychvaloval ji zadny.

3 5
možnosti
Foto

Lidé, kteří vidí postupnou degradaci svobody, hledají možnosti, jak v rámci daného systému, zbrzdit ten rozjetý vlak do stanice Otroctví. Proto vznikla Trikolóra.

Problém těchto uskupení je v tom, že nemají žádnou propracovanou ideologii, o kterou by se mohli opřít.

2 2
možnosti
MV

... no... tak jsme se pobavili a jdeme na pruty na pomlázku.

2 0
možnosti
ZJ

A hlavně čekat, až zase bude Letná. Třeba s kombajmerem

1 0
možnosti
PB

Dobrá tedy, budu se vás, ohledně programu Trikolóry, ptát konkrétně.

15) Zabráníme zneužívání příspěvků na bydlení.  Výši příspěvku nastavíme tak, aby nepřekročila průměrnou výši nájmů na metr čtvereční v konkrétní obci a městě....Toho chcete dosáhnout jak? Dnes už jsou zavedené tabulky normativních částek na bydlení podle velikosti obce (tedy ne v konkrétní obci), budete tedy sčítat a poměřovat průměrné nájmy v každé obci jednotlivě za konkrétní období? A podle čeho?

2) Chceme soběstačnost nebo přesněji rovnováhu mezi domácí produkcí a spotřebou potravin. 3) Chceme zvýšení podílů tuzemských potravin ve velkých řetězcích...toho chcete dosáhnout jak? Nějakým vládním befelem? Něco podobného se už řeší, ale setkalo se to s odporem a navíc je to kontraproduktivní. Jak chcete definovat "českou produkci", podle jakých kritérií?

18) Budeme garantovat fixní výši minimálního důchodu...v jaké výši a jakém poměru k odvodům a z jakých peněz se to případně doplatí?

6 0
možnosti
ZJ

Stačí si přečíst programy různých stran a hnutí. Vše je dostupné.

A povovnávat.

1 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik