Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc dlouho se tento blog na titulní straně neohřál.

???

Navíc se musí přímo hledat, kde je uložený.

Konečně něco věcného, co má hlavu a patu, ale zjevně to nesedí maistreamu, tak se to vymete někde do ztracena.

Cenzoři se musí hodně snažit.

:-)

1 0
možnosti

Naše soudy (justice) jsou rakovinou naší demokracie po roce 89.

Bohužel, nepůsobí jako vyvažování moci výkonné a zákonodárné (třetí pilíř demokracie), ale kolaborují (a nebo je součástí) s oligarchií, která se tady hned po revoluci drala k moci, k majetkům a kapitálu. Navíc tato oligarchie je navázaná (prodlouženou rukou) na zahraniční mocenské zájmy, nadnárodní kapitál, světové finanční skupiny a instituce.

Řádné a seriózní soudy (justice) by ve skutečně demokratickém systému nikdy nemohly přistoupit na to porevoluční: "Je potřeba na čas zhasnout v justici", což se táhne dodnes (pokud tenkrát mělo dojít k toleranci určitých věcí, tak to mělo vyjít zákonem a ne ohýbáním práva).

Pán Koudelka má pravdu, že Ústavní soud je aktivistický a politikařící - je to ubohé).

Stejně tak má pravdu s opozicí, která de facto u nás neexistuje. Čemu to přičíst?

Naše politická scéna je napříč stranami zjevně podvázaná mocenskými zájmy z venčí. A co se týká Covidu, tak ten zpolitizovaný a zneužitý k politickým a mocenským zájmům dnes ovládá celou společnost (nic jiného není), má globální charakter a je tak i koordinovaný - řízená zvenčí (je to zjevně plánovaný a řízený projekt).

A tak i u nás celá politická scéna dostává stejné noty. A jelikož věc Covidu ovládla u nás celou politickou scénu, proto není rozdílu mezi vládní a opoziční politikou, hraje se tady jen divadlo pro lidi.

Je to všechno jen a jen zneužívání moci a okrádání lidí, jako i celé země.

Demokracie dostala a stále dostává na frak.

:-)

1 0
možnosti

Je tu prostě bordel. Nevím čím už se mám řídit, co mám dodržovat, co mi zakazují apod. Roušku přes držku trochu chápu i ten respirátor v obchodě. Ve zbytku se vyznat už začíná být nad mé síly. Všude u hospod je hlava na hlavě, každý pivo v ruce. Kaufland narvaný důchodci, opět hlava na hlavě. Dál už to komentovat nebudu...

0 0
možnosti

P39a79v49e63l 50V39é36b45r

12. 4. 2021 20:27

Strašně se mi líbí to slabomyslné klišé "Kaufland narvaný důchodci". Myslíte, že důchodci mají tolik peněz, aby zahltili hypermarkety nákupy pro svoji potřebu a měli přitom narvané vozíky? A co by s tím jako dělali? Vyhazovali, aby mohli nakupovat znovu?

Pokud důchodci dělají velký nákup, tak to nakupují pro své potomky, kteří takto nemusejí nakupovat a nebýt důchodců, zaplnili by hypermarkety oni.

1 0
možnosti

"Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony a uvádět je v život. Slibuji na svou čest, že budu zastávat svůj úřad svědomitě a nezneužiji svého postavení."

Tohle sliboval pan ministr před týdnem. Zajímalo by mě, jestli se už tehdy v duchu smál...

13 0
možnosti

K58a43r20e23l 53N55o87v85á95k

11. 4. 2021 18:46

Svatá pravda, ale za daleko horší považuju, že tyhle estébácký manýry už nikomu nevadí. Opozice je i v tomto naprosto impotentní a skoro to vypadá, že si připravuje půdu a těší se až převezme rozjetý byznys.

13 2
možnosti

Venku chodím bez roušky či respirátoru a vídám se s kým chci. Nesmysly dodržovat opravdu nehodlám.

13 4
možnosti

To je jasné, ale co děti? Jejich veškerá činnost - kroužky, sport, Skaut, atd provozují právnické subjekty, která nyní nemůžou. :-(

5 1
možnosti

D85a38v40i84d 34Ř61e77h54a

11. 4. 2021 16:17

Nový ministr mě velmi mile překvapil, hlavně tím že dal na radu odborníků a omezil shromažďování lídi na 2 osoby. Navrhovaný počet by byl velmi nebezpečný a nový ministr ma odvahu (na rozdíl od ministra Blatného) to prosadit, ikdyž to může znamenat žaloby. Ale než by to soud shodil, tak uplyne aspoň pár týdnů, a každý týden omezení je super. Doufám, že to ten soud bude co nejvíce zdržovat.

4 24
možnosti

Davide, mě zase velmi nemile překvapují názory, jako máš ty.

12 0
možnosti

Naprostý souhlas. Podpora pandemického zákona ze strany opozice, to byl prostě faul na lidi. Sám jsem zvědav, co se bude od pondělí dít.. (Podotýkám , že ač nepodceňuji závažnost nemoci, patřím mezi "odpírače". Tohle není, a nikdy žádná "pandemie" nebyla. Počty nemocných ((ne pozitivně testovaných)), jsou jasná)

7 1
možnosti

To se mílíte. Pandemický zákon neumožňuje ani omezení shromažďování, ani zavírání obchodů. Mimořádná opatření, která vyhlásila vláda, jsou protizákonná a soudy je zruší.

2 2
možnosti

P71a86v62e47l 61D22e37k48a96n

11. 4. 2021 11:44

Trestný čin, omezování osobní svobody ve stádiu přípravy. Až to dá zítra na vládu, už to bude nabádání k trestné a protizákonné činnosti. A jestli to schválí, obvinit celou vládu za zločinné spolčení.

18 0
možnosti

Zneužití pravomoci úřední osoby.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS