Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Západní odborníci uvádějí, že imunita získaná pro prodělání covid-19 se jeví jako silnější, než patrně bude očkování; dnes Skandinávie, SRN aj. počítají s tím, že imunita po covidu vydrží nejméně 6 - 9 měsíců, nedoporučují očkování těchto jedinců v této době. Imunita po očkování ještě není dostateč. potvrzená, např. švédský zdrav. úřad mapuje, kolik lidí se po očkování nakazí (není jich málo). Je třeba zrušit více opatření MZ ČR: rakouský vídeň. správní soud rozhodl, že testování bezpříznakových osob je vědec. nesmysl, každý druh testu má chybovost vč. PCR, a bez příznaků a bez vyšetření lékařem není možné kohokoli označit za nemocného (s určitými důsledky). Opřel se i o definici WHO, podle níž diagnózu "nemocen" či "nakažený" může stanovit jen lékař, nikoli jen nahodilý výsledek testu.

1 0
možnosti
Foto

Jak se dá ohodnotit jednání ministra vlády, který ještě v sobotu ráno vyhlašoval, že jeho opatření bude platit dokud toto opatření nezruší soud a že tedy bude platit ať se někomu líbí nebo ne alespoň 14 dní? Pan ministr si nemůže dělat jím propagované rektální testy na kovid, protože už tam má ústavu.

1 0
možnosti
Foto

D34a87n26i51e46l 26K63u14t11ý

13. 4. 2021 21:00

R^

Nejsem právník - jen nechápu, jak je možné, že ministři můžou vydávat opatření která jsou zjevně porušením stáv.zákonů, aniž by nesli osobní zodpovědnost za tyto činy.

2 0
možnosti
Foto

Svobodný člověk si vybírá svého zástupce a to jak se mu jeho fungování líbí/nelíbí ohodnotí u voleb. Zde selhává hlavně parlamentní opozice, která měla několik šancí učinit alespoň symbolické gesto vyslovením nedůvěry vládě, zvlášť teď před volbami by se ukázalo, kdo s kým chce po volbách tvořit novou vládu a pokud by se předci jenom nedůvěru vládě podařilo vyslovit, kompetence vlády by se patřičně snížily.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS