Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dle zákona o střetu zájmů mají ředitelé právnických osob zřízených zákonem podávat oznámení o majetku, činnostech a příjmech.

Ovšem ředitelé České televize, rozhlasu a ČTK ( a mnohých dalších státních organizací ), tak svorně nečiní a hledá výmluvy proč to nemohou udělat - a mnozí jim za toto nedodržování zákona ještě nadšeně tleskají.

;-(;-(;-(

8 0
možnosti

Nechtějí národ dráždit výškou příjmů, třeba...;-D

1 0
možnosti

Cituji: Je ostudou, když šéfové nejvýznamnější médií, jež mají mocenský vliv a velký rozpočet, který je v případě televize v miliardách, neplní povinnost, kterou mají ředitelé mnohem menších krajských muzeí či divadel. Je to papalášská arogance.

Odpověď: protože s Babišem s jeho otevřeným střetem zájmů až po uši, je to tak nějak celkově už jedno.

0 6
možnosti

Vaše odpověď naráží na to, že premiér není nikde v hierarchii poskytování dotací ani řídící orgán, ani zprostředkovatelský subjekt a sám sobě tudíž žádné dotace přidělit nemůže.

Agrofert může být v pozici žadatele, ale musí splnit vyhlášené parametry Výzev, Projektových záměrů, OP a dotačních titulů i veškeré přípravy podání i hodnocení.

Proces hodnocení je relativně náročný a tam samotná známost rozhodně nikomu nepostačí. Projektoví manažeři, kteří na těchto žádostech pracují i hodnotitelé žádostí, nemají žádné vztahy s žadateli.

:-/

3 2
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik