Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na CT už prý nikdo nekouká,tak co řešíte...?,Každá televize si stanovuje vlastní pravidla.Trikolora jsou nyní ve skutečnosti tři spojené trpasličí strany.Proc nevystupují jako koalice? To není moc fér....každá stranicka má ve skutečnosti tak jedno procento...

0 0
možnosti
Foto

Až v ČT vypíšou konkurs na trpaslíka, tak se také nezlobte, že neprojdete. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pan autor by si měl vzpomenout, kolik stran, hnutí, seskupení, koalicí a bůhví čeho ještě bylo u minulých voleb. Napočítal jsem jich něco přes 90! Myslím, že letos to nebude jiné, a jistě všichni by se chtěli TV debat zúčastnit.

To by ČT nedělal nic jiného, než ve dne v noci vysílala předvolební debaty.

A Trikolora má na kontě pěkný vroubek, se kterým, žel, volební zákon nepočítal: V.K. ml., poté, co byl z ODS vyloučen, založil Trikoloru a ve sněmovně zůstal jako její zástupce, ač za Trikoloru nevolen.

Čili - podvod na voličích. Neboť za vyloučeného člena by měl nastoupit jeho náhradník - další z kandidátky. Že se někdo takové podlosti dopustí, tvůrci volebního zákona nepočítali. Rv

6 2
možnosti
Foto

Pokud nezajistíte rovné podmínky, měli by si to strany dát do nákladů na volby. Od české televize je to sponzoring vybraných subjektů.

2 0
možnosti

Skandál! Do diskuzí nebyly pozvány - Švýcarská demokracie, Volný blok, Pravý blok, Aliance národních sil, Hnutí Prameny, Moravané...Trikolora...

ČT: hrozba pro demokracii. ;-D

5 2
možnosti

P74a33t55r89i75k 13N37o18v95ý

14. 9. 2021 13:24

Ty všechny mají dlouhodobě ve volebních průzkumech přes 3 procenta?

1 0
možnosti

P36a95v59e32l 47V79é66b58r

14. 9. 2021 9:58

Rozkaz zněl jasně: Trikolora nesmí projít.

4 2
možnosti

Trikolora - hrozba pro demokracii. Zrušme Trikoloru!

Ačkoliv - možná by bylo do jisté míry zábavné sledovat, jak se zástupci SPD, Úsvitu, Trikolory, Přísahy a Volného bloku přou, čí program je lepší a originálnější... ;-D

4 3
možnosti
Foto

Dovedete si představit televizní debatu se 22 účastníky? V německé televizi teď byla významná předvolební diskuze, kde byli představitelé pouze tří nejsilnějších stran - CDU/CSU, SPD a Zelení.

Trikolóra ale svůj prostor na obrazovkách ČT dostala stejně jako každý ze všech 22 účastníků voleb.

4 1
možnosti

Chtěl jste napsat - tří vybraných stran - nechtěná Alternativa se něsměla zůčastnik. Ale Bláznivý Zelení ano..

2 0
možnosti
Foto

A proto se na zpravodajství ani na debaty nedívám. Ale, kdyby náhodou v debatách začali řešit Green Deal nebo migraci, dejte někdo vědět, mrknul bych.

Jiný bloger píše: Naštěstí má zpravodajství ČT natolik špatnou pověst, že jeho vliv na voliče je prakticky nulový.

7 0
možnosti
Foto

Špatnou pověst? Jak pro koho. :-P

0 0
možnosti

ČT se stala hrozbou pro demokracii od letošního ledna, se zavedením plošného očkování, které má být dobrovolné, ale dnes je mj. vykonáván hrubý nátlak mj. na seniory v ústavech, kteří se nechtějí či nemohou očkovat. S jídlem roste chuť, neobjektivní informování občanů se rozšiřuje i na další oblasti. Ve včerejším Interview měl host mluvit proti dezinformacím, ale sám je vyráběl, protože vychází pouze z přání MZ ČR, které "řeší" covid-19 a vakcinaci zcela mimo západní vědu (např. lidem s imunitou po uzdravení z nemoci nabízí i dvě dávky vakcíny, ač jsou proti tomu dokonce i čeští odborníci - kteří nejsou placeni ministrem). Předvolební debaty jsou jen další tristní ukázkou, jak jsou členové různých politic. subjektů odtrženi od zahranič. poznatků, např. i Piráti chtějí testovat bezpříznakové (nekladou si otázku, proč od toho různé země ustoupily, proč je proti tomu i WHO) nebo očkovat mladé, u nichž by mohly převážit vedlej. účinky nad zdravotním prospěchem. Nedělám si iluzi, že by Trikolóra na tom byla líp.

0 3
možnosti

I91v43o 26B26o13u40š67e

14. 9. 2021 8:16

CT vykonava hruby natlak na seniory???? Vy to ockovani nacpete uz uplne vsude......

7 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik