Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Možná by se dala podat žaloba na nezverejnovani údajů o ohrožení veřejného zdraví správnými statistikami ze strany ministerstva zdravotnictví. Je nutné uvádět kdo je na JIPkach dle jeho souběžných indikaci vůči těmto indikacim v populaci. např. 1000 obézních na 100.000 obézních v populaci, podobné diabetes, kuřáci, věk apod. Z tohoto je pak možné posoudit relativně nízký počet počet ke 100.000 a jednak to ukáže na ona souběžná rizika která jsou uváděna pod krycím eufemismem "s covidem" Rv Zdravých bez souběžných indikaci na JIP by bylo např 10:100.000 což se bude 99.990 zdravych očkovat kvůli 10 ! Možná čím více ockovsni zdravych tim více veřejného zdraví 8-o jinymi slovy veřejnost není ze strany statu korektně informována natoz když se jedná o veřejné zdraví coz by se dslo brát i jako veřejné ohrožení ha tech rizikových tak zdravých Rv

0 0
možnosti
DS

https://twitter.com/dostalondrej o úspěšnosti PCR testů po skupinách

Nová data ÚZIS, testy a nákazy po skupinách. Za období 13-23.11.:

neočko,neprodělali: 664917 testů,113343 nákaz (17,05%)

očko,neprodělali: 313569 testů,49114 nákaz (15,66%)

neočko,prodělali: 128202 testů,3197 nákaz (2,49%)

očko,prodělali: 61660 testů,869 nákaz (1,41%)

No, naivní pozorovatel, který by nezohlednil fakt, že očkovaní se testují jen v případě nákazy, by měl i tendenci říci, že očkování nefunguje skoro vůbec. :-)

0 0
možnosti
VB

Portugalsko má nejstarší od 65 let proočkovány plně prý na 100 % (tvrdí jejich úřady, já se tomu poněkud divím, že by neuznávali žádné zdravotní kontraindikace ani svobodné rozhodnutí lidí?), nicméně dle úřed. čísel mají z očkovatelné populace 94 % plně očkovaných, celkově z populace 87 %. A nyní obnovují na základě nové vlny šíření infekce opět restrikce vč. povinnosti plně očkovaných prokazovat se na různých místech ještě i testem na covid-19. Z čehož pro mě vyplývá, že vakcíny nefungují.

0 0
možnosti
VB

Opět perfektní, díky. I z jiných zemí je jasné - např. rakouské Sozialministerium.at, data o hospitalizovaných - že pobyt v nemocnicích a na JIP se převážně týká zdravotně celkově oslabených bez ohledu na vakcinaci, ovšem kdybychom přičetly osoby, jež se dostávají do nemocnic "po očkování", skóre by mohlo vypadat ještě hůře.

2 3
možnosti
Foto

Svět je plný záhad.

Vy si nedokážete vysvětlit některá rozhodnutí MZ. Budiž, s tím mám problém od samého začátku. Celou tu dobu mám problém s arogancí tohoto úřadu a premiéra, s níž vydávají příkazy a zákazy nekonformní s platnými právními předpisy.

Budiž, říkám si, jsou to diletanti, což neznamená, že na to mají právo, ale od diletanta nelze očekávat kvalitní informaci a výtvor.

Ale pak je jiná záhada!

Tento autor, takto docent ústavního práva, zde publikuje manipulativní články, v nichž neváhá vytrhnout z kontextu pasáž právního předpisu a související pokračování zamlčet, neboť se nehodí do krámu.

A to mi hlava nebere. Že jsou na pidisterstvech úřednící nevalné úrovně, zato vysokého ega, to není nic nového. Ale že by takovou "kvalitou" oplýval i náš vysoce vzdělávací proces? Myslím, že ne, nemohu házet kvůli jednomu všechny do stejného pytle.

Stejně jako nemohu tohoto autora uznávat jen proto, že shodou okolností v jednom blogu vyjádří reálně smutnou skutečnost dlouhodobě se prolínající činností vlády v demisi. To z něj kvalitního autora neučiní.

5 5
možnosti
Foto

Proč ze sebe děláte hlupáka?

Ta data samozřejmě jsou a graficky zpracovaná s přepočtem na 100 tisíc obyvatel je máte třeba zde:

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/ockovani-proti-covid-19-v-cr-a-ve-svete-40347810

6 4
možnosti
PK

Myslíte si, že u tohoto pána má smysl něco vysvětlovat? Zejména matematiku druhého stupně základní školy? Tak to vám přeji mnoho štěstí.

6 2
možnosti
PK

Jste jeden z těch, komu blog už číst nebudu, ale k nadpisu se rád vyjádřím.

Ten, co kandidoval za stranu, která volala po regulaci hazardu, ale zároveň se nechala sponzorovat od jisté společnosti, která v hazardu podniká, tady píše o pokrytectví?

Proč mi to připadá směšné?

2 2
možnosti
Foto

Můžete nám zkusit vysvětlit, co má právní analýza společné s politickým názorem tohoto pána?

3 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik