Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč mám pocit, že se lidé bijou akorát za práva nakazit nejvíce lidí a pár jich zabít?

Je naprosto normální, že na výuku může přijít pouze student se studentským průkazem. Cestující bez platné jízdenky bude vyveden. Máme jistá společenská pravidla, která jsou mnohdy diskriminační. A teď jde o zdraví a životy.

7 3
možnosti
Foto

Protože chybně uvažujete, proto ten pocit.

2 2
možnosti
Foto

Nezoufejte, vytrvejte, dokážete to!

https://www.idnes.cz/brno/zpravy/zdravotni-skoly-studenti-bez-praxe-covid-nemocnice.A211203_154520_brno-zpravy_zubr?zdroj=patro

Doufám, že se těšíte na to, až vám bude opravovat auto mechanik, který se půlku učebního oboru díval na auto jen na obrázku. Totéž kadeřnice.

Ale když vytrváte, dosáhnete toho, zase se studenti nedostanou do laboratoří a praktické výuky, to bude něco!

Ovšem vadu na kráse to má, že za tou snahou stojí Zuzana Candigliota - ta už se dost proslavila, když odmítla policajtům ukázat občanku. Soud prohrála.

0 1
možnosti

Tahle advokátka bohužel udělala odpůrcům medvědí službu. Ona totiž prohrála i soud ve Štrasburku ohledně povinného očkování hexavakcínou a odmítání přijetí dětí do mateřské školy. A dokonce evropský soud pro lidská práva rovnou nadřadil právo na ochranu zdraví nad právo na osobní integritu. A teď se ptám.

Jestliže nadřízený evropský soud rovnou uznal odmítání dětí v jiném veřejném vzdělávacím zařízení v majetku samosprávy a ještě k tomu stanovil právní váhu dvou základních práv v listině - Jakou mají šanci ti studenti na vysoké škole, nota bene, když je zastupuje zase ona? Jestlipak byla férová a když si od nich brala peníze na zastupování ( ale třeba zastupuje zadarmo), tak jim férově sdělila jejich šance u českého soudu za podmínek, které stanovil soud evropský?

3 1
možnosti

R^R^

Ovšem je to samozřejmě zcela marné: To bylo takhle jednou deset tisíc buddhistických mnichů, kteří chtěli zabránit vpádu loupežníků hromadným usednutím do pozice lotosu a soustředěním se na své myšlenky ("meditováním"). Pro Mongoly to byla mimořádně krátká a snadná práce - nenechali naživu ani jednoho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik