Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je neuvěřitelné, že se – na rozdíl od „úmrtí s covidem“ – od počátku očkování vůbec nesleduje a nevyhodnocuje (nebo je zatajována) statistika VŠECH „úmrtí s vakcínou“. Již proto, že ty vakcíny neprošly standardními schvalovacími řízeními, takže nejsou známy specifické kontraindikace či vedlejší účinky.

Bez toho je podpis „informovaného souhlasu“ s následky očkování absurdní; a absence této životně důležité statistiky by měla být právně hodnocena jako nedbalostní trestný čin.

Až očkovací past sklapne... Jan Vítek

Dr. John O’ Looney, britský pohřební ředitel a koroner, popisuje na videu ( 3), co vidí v terénu téměř rok po zavedení očkování. Je to znepokojující popis katastrofy, která se dnes odehrává. „Vidíme nepřirozeně velký počet úmrtí v důsledku srdečního infarktu, mrtvice, aneurismu; a to vše jsou následky trombózy... Embolie v plicích a nohách, které způsobují tato úmrtí, jsou dobře zdokumentovány místními koronery, jakož i v celé zemi. A zdá se, že nikoho neznepokojuje alarmující nárůst krevních sraženin, kterých jsem letos viděl více než za posledních 14 let.... Druhý druh úmrtí jsou lidé, kteří onemocní, když jejich imunitní systém se konečně vzdá. Měli vpich možná před 6 nebo 8 měsíci a od té doby sérum užíralo jejich imunitní systém. Jsme v zimě a kolem nás jsou nachlazení a chřipky, s nimiž tito lidé nemohou bojovat, protože jejich imunitní systém je zdecimován, Vláda velmi rychle označila nové onemocnění jako druh Covidu jménem Omikron, ačkoli jde o lehkou chřipku. Ale lidé se silně poškozenou imunitou musí být velmi opatrní, protože je může zabít.“

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/az-ockovaci-past-sklapne

0 0
možnosti

Je velmi nutné docílit 120% proočkovanosti. Je třeba očkovat nenarozené děti. A protože děti v maminkách rostou, tak je očkovat každý měsíc a po narození ihned dvě dávky. No a brzy docílíme 120% !! Faktem je kovid tady bude dál, ale byl by to celkem pěkný zisk. Spofa Praha a Slovakofarma Hlohovec najednou nebudou vědět jak utratit ty prachy.

0 0
možnosti

Ten projev jsem si poslechl, je hromadou klišé a frází obvykle používaných ke zdůvodnění devastujících restrikcí a apartheidu, uvalovaných na společnost. Jako axiom je stavěno tvrzení, že nechat se očkovat je zodpovědné a jedině to povede k odeznění plandemie. Kdo si nechá píchnout experimentální včelku, o jejíž účinnosti a bezpečnosti nesmí být vedena jakákoli kritická diskuse, má to správné "královské" chápání svobody. Naopak ti, kdož se rozhodnou nenechat do sebe naprat látku, u které se dodavatel zříká jakékoli odpovědnosti a smlouvy o podmínkách jejího dodání jsou před veřejností utajovány, se mají chovat jako "nevolníci".

Takže ten, kdo nekriticky důvěřuje médii předkládaným tvrzením a skupině placených "expertů" typu Smejkal nebo Kulweit je moudrý král a ten, kdo o zjevené pravdě pochybuje, má být nevolník... Není to náhodou spíše obráceně?

8 0
možnosti

Samozřejmě, že je to obráceně, tak jako úplně všechno, co představitelé současného režimu tvrdí.

1 0
možnosti

Napsal mi do messengeru včera spolužák, žijící už přes 20 let v Austrálii:

"Rekni vasim sdelovacim prostredkum a mediim at vam prestanou lhat. Povinny ockovani bylo zruseno, v Canberre shorela budova parlamentu. Demonstraci se v prubehu nekolika mesici zucastnovaly 150 tisicove davy. Na jedne jsem byl v prvni rade a kamos me videl v televizi. Premier byl predvolanej k soudu za vlastizradu. Nezucastnil se. Vymluvil se, ze ma covid. Bude predvolanej k nejvyssimu soudu. Takze je to na tobe. Trosku Cechacky informing, kdyz vam v bedne lzou. CHA CHA."

6 0
možnosti

Jen jestli nám nelže někdo jiný. Jednalo se o starou budovu parlamentu. Budova neshořela, pouze hlavní vchod. A zapálili to demonstranti za práva domorodců.:-)

0 0
možnosti
Foto

Povinné očkování není byznys - je mnohem levnější než testování nebo lečba.

POvinné očkování je jediná cesta jak se promořit bez větších ztrát na životech a zruinování ekonomiky státu.

1 12
možnosti

P91a90v29e56l 35V83é42b62r

2. 1. 2022 13:01

Ale jděte. najednou promořit a ke všemu tak smrtelnou nemocí, že většina ani netuší, že ji prodělala? Samozřejmě, někdo na ni umře, ale to na chřipku také. A to nemluvím o rýmě, na kterou Inuité umírají, jen co ji dostanou. A vyvádí kvůli chřipce, či rýmě někdo?

8 0
možnosti

Výstižně a moudře to vyjádřila slovenská prezidentka - osvobodit se od nevolnického chápání svobody.

Doporučuji přečíst text jejího projevu a zamyslet se nad ním. :-)

2 6
možnosti

Pojem "slovenská prezidentka" spolu s pojmy "výstižně a moudře" jsou naprosté protimluvy. To je, jako bychom tvrdili, že kupka hnoje rozvoněla celé své okolí.

9 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik