Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M60a87r64c19e47l 96C19a58h85a

17. 1. 2022 10:26

Ok. Jasné, srozumitelné, bez výhrad. Ale, když se půjdu ucházet o zaměstnání hasič, zaměstnavatel mne pošle na zdravotní prohlídku, tam mi lékař řekně, že bez očkování, nemohu tuto profesi vykonávat a zdravotní prohlídku "mi nedá", potom jsem stejně bez šance se o toto zaměstnání ucházet..

0 0
možnosti
Foto

Austrálie jde příkladem, měli bychom o tom vážně uvažovat. Pokuty je jediná cesta jak plebs donutit na kolena. ;-D

Absurdnost pokut nezná hranic. Týká se i dětí. Pokud nenosíte roušku, pokuta pro děti do věku 15 let je nyní 181 dolarů a 74 centů. Nejsem si jistý, pro co je těch 74 centů, ale udělali tu částku velmi přesnou. Pokuta pro děti ve věku 15-18 let je nyní 726 dolarů a 96 centů. Dokážete si to představit? Jaký 15letý chlapec nebo dívka si může dovolit zaplatit více jak 700 dolarů za nenošení roušky?

Takto to soudruzi zvládneme hravě. Na lid je nutná přísnost.

Pokuty a je vymalováno. ;-DR^R^

1 0
možnosti
Foto

Jo, jó, pokuty a přísnost na lid. Ale měří policisté vždy stejným metrem všem stejně?? Tak třeba, když se na náměstí nachází pár jednotlivců, jsou policisté kontrolující dodržování zákonů silní jako silnice. Ovšem, když se na stejném náměstí nachází lidí několik tisíc /rovnou odpíračů očkování namačkaných na sebe a bez respirátorů a roušek/, policisty veškerá snaha kontrolovat dodržování zákonů náhle zázračně opustí a celou akci pěkně z bezpečné vzdálenosti na dálku pouze monitorují. Správně si tam měli policisté dovézt vodní dělo a protestující pěkně "výchovně, aby si pamatovali, že mají v Česku dodržovat zákony" pokropit vodou". ;-O

0 0
možnosti
Foto

Žádné očkování nechrání na 100% proti nemoci. A když máte tu smůlu, že vás neochrání, tak máte výrazně nižší pravděpodobnost těžkého průběhu. Jo a taky jste méně infekční, tedy méně nebezpečný svému okolí.

Ale podle právního génia, když vakcína nechrání na 100%, je zbytečná.

Podle vaší logiky, když Policie neobjasní 100% zločinů, je taky zbytečná. Aha, je to blbost, že? Ale je to úplně stejná blbost, jako vaše vývody ohledně vakcíny na Covid.

6 6
možnosti
Foto

Mě osobně nakazila třikrát očkovaná zdravotní sestra. Nakazila nás celkem 7 osob. Ona se nemusela testovat protože byla očkovaná i když pokašlávala a my neočkování jsme prošli testování. Ona za dva dny ulehla s covidem jako my. To, že je někdo očkovaný neznamená, že není infekční. Očkování dá člověku jednu imunitu a buněčnou, ale nedá mu imunitu slizniční, kterou do těla vstupuje covid. Obě imunity mají ti, co covid prodělali. Fatální důsledky má covid u osob, které mají k tomu jinou přidruženou nemoc. Dříve se psalo dejte se očkovat a má te od covidu do konce života pokoj, Dnes se už očkuje po třetí a jsou země, kde se očkuje počtvrté.

8 1
možnosti

Očkování nebrání nemoci ;-D

Takže čím očkovanější země, tím míň mrtvých, je buď náhoda anebo lžou ;-D

2 1
možnosti
Foto

Aktuálně mají oba mí synové covid. Jeden je neočkovaný, druhý má dvě dávky. Oba se zřejmě nakazili v posilovně. Nepatří do rizikových skupin (55+, cukrovka, nadváha nebo hypertenze) a průběh je u nich prakticky stejný - tři dny lehce zvýšená teplota, toť vše.

Nebude to náhodou tím, že očkování má zásadnější smysl PŘEDEVŠÍM pro rizikové skupiny?

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS