Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pokud není a nebude zrušena vakcinační segregace a nesmyslné testování a s ním spojené vyhazování několika miliard Kč měsíčně, je zrušení povinného očkování pouhá formalita - nic víc.

Nevím, jak po tolika lžích a veletočích mám věřit, že tohle má být upřímná snaha po "zarovnání příkopů".

Chtěl bych se mýlit, ale tohle mi přijde jen jako pouhé intermezzo před dalším neúprosným "bojem s covidem".

0 0
možnosti
Foto

Tak nevím, jestli jste tak nechápavý nebo jestli jste záměrně nekorektní. Z toho prvního vás nejspíš podezírat nelze, takže to bude určitě druhá varianta.

0 0
možnosti
Foto

Nevím jaký autor je, ale rozhodně není tím co mu přisuzujete. Také si myslím, že je z mnoha důvodů správné zrušit vakcinační segregaci.

Na základě znalostí se může každý chránit všemi možnými způsoby, tedy i těmi co nařizoval stát. Umožnil bych provozovnám, aby mohly diskriminovat své zákazníky podle svých vlastních pravidel.

1 0
možnosti
IL

I63v15a92n89a 17L73a93n62c67e

19. 1. 2022 22:58

Jakmile Bidenovi neprošlo povinné očkování v USA, věděla jsem, že se povinné očkování bude rušit i v Evropě. zatím segragace neočkovaných probíhá i v některých dem. státech v USA, takže bych toto zrušení jako aktuální v Čechách zatím neviděla. :-(

1 1
možnosti
Foto

Teď ještě zrušit segregaci neočkovaných a konec konců i očkovaných dvěma dávkami, kterým brzy vyprší platnost certifikátu, pokud nevidí smysl v tom, nechat do sebe píchat další dávku vakcíny vyvinuté na dva roky starý virus. Zvlášť když nová mutace viru tuto vakcínu obchází.

2 2
možnosti
Foto

Pro vás je taky "nefunguje na 100%" totéž, jako "nefunguje vůbec"?

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS