Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, ale jsem skeptik, že by byla vyvozena jakákoliv odpovědnost konkrétních lidí na MZ. V tomto státě vládnou úřady....

Že vydávaná opatření nebyla v souladu s právním řádem, jde podle mého jednoznačně za náměstkem právní sekce Policarem z MZ. Toho sice pokáral diletant Vojtěch, ale to bylo asi tak vše. Vysmátý sedí dál na MZ i ve správní radě VZP....

1 0
možnosti

To je vidět, že jste text rozsudku nečetl celý, jinak byste ho neadoroval. Víte o tom, že NSS, který zrušil diskriminaci neočkovaných, v tom samém rozsudku potvrdil diskriminaci neočkovaných v budoucnu?

0 0
možnosti
Foto

Návrh jsem jako advokát podával, takže rozsudek znám. Máte pravdu v tom, že soud nevyloučil možnost omezení, pokud dojde ke změně pandemického zákona, což od 1. 3. 2022 nastalo, nebo by vznikla situace, že každý by byl podezřelý z nákazy. Ovšem to, že byla přijata novela pandemického zákona rozšiřujícího moc Ministerstva zdravotnictví, není věcí soudu, ale Poslanecké sněmovny a voličů, kteří dali hlas určitým stranám.

2 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik