Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Na Slovači už majitelé té jediné správné pravdy taky řádí...

To jsme to dopracovali!

1 0
možnosti
Foto

Tak mi prislo divne,ze Vas posledni blog zmizel.... Znovu za vsechny ostatni prodemokraticky zalozene lidi,kteri se pouzivaji rozum dekuji za vse,co delate. Zdejsi administrace je v ramci politickeho tlaku relativne mirna,ale jednak se boji a jednak byla zrejme vybrana jako loajalni. Zurnaliste se boji obecne tez. Obavam se,za demokraticky zalozeni lide s jistou davkou odvahy zacinaji byt umlcovani. Preji silu,nadhled a pohodu. Necht se Vam vrati vse dobre.

2 0
možnosti
IS

Tak třeba takový Aeronet je studnicí pravdy. A je zřízen a provozován za účelem sdělení jiného názoru, nikoliv za účelem publikování cílených dezinformací. Takhle jste to myslel? Protiproud je takový naředěný Aeronet a Sputnik dohromady. Za mne naředěné dezinformace, nikoliv jiný názor. Byť sem tam o názor skutečně jde. Zbytek jsou bláboly.

0 2
možnosti
AN

prosim vas, a muzete mi definovat to slovo dezinformace? To je porad dezinofmace sem, dezinformace tam, ale kdo to definoval, vymezil, kdo urcuje co je dezinofrmace, to tedy nikde neni... (tedy krome toho jedina nedezinofrmace je informace, ktera se prave hodi tomu, kdo je u kormidla....)

0 0
možnosti
KT

Svoboda slova ovšem neopravňuje nikoho k šíření lží a dezinformací. Každý má právo vyslovit svůj názor, ale nabádání či schvalování násilí a trestních činů nelze považovat za svobodu slova.

1 1
možnosti
KK

A o správnosti názorů tady rozhoduje strana a vláda. Vlastně strany. Europětka.

6 1
možnosti
Foto

Už jste tu několikrát vyjádřil své veli podivné názory v oblasti své profese a vaše překrucování reality a tendenční právní vývody jsem kritizoval zejména s ohledem na vaši akademickou funkci a působení na mládež.

Teď jste poodhalil i vaši poněkud nevábnou morálku. Jen tak dál.

Akademická půda má a musí zůstat apolitická a prostá extrémních excesů. A já vám prostě nevěřím, že při svém působení v tomto prostředí dokážete eliminovat své postižené nitro a působit v duchu této zásady. Už mnohokrát jste zde prezentoval, že toho nejste schopen a proto vás považuji za neštěstí a ostudu špičkového vzdělávacího procesu.

3 5
možnosti
Foto

Kdybyste ve stávkovém studentském výboru v listopadu 1989 bojoval za svobodu slova a právo ÚV KSČ publikovat své názory, jak byste dopadl?

1 0
možnosti
Foto

Dobře. Stávkové hnutí studentů bylo vedeno idejí: Nejsme jako oni. Mysleli jsme si, že práva mají všichni, včetně těch, s kterými nesouhlasíme, a ne jen někdo - očkovaní nebo jen ti se "správným" názorem.

5 0
možnosti
JK

Děkuji Vám , pane doktore R^R^

Z těch zakázaných webů znám pouze Protiproud a opravdu mě zajímá jak tento brutální akt proti svobodě slova vláda zdůvodní.

Nicméně fungovat to nebude, nikdy v historii to nefungovalo a nakonec se vždy cenzura obrátila proti těm kteří ji zavedli. Bude to tak i nyní.

Nechápu, že toto vláda nechápe.

Nechápu čeho se tak bojí (nebo možná chápu...):-/

4 0
možnosti
Foto

Pokud mají ve smlouvě, že to udělat mohou a jde o jejich rozhodnutí je to jejich věc.

1 0
možnosti
PK

Je válka. Ničím a nikým nevyprovokovaná válka. Umírají tisíce nevinných, CIVILNÍCH obětí. Putin se úspěšně zařadil do seznamu válečných zločinců. Už třeba tím, že vyvolal agresí naprosto zbytečnou a nic neřešící válku. Ale Koudelka tady bude psát o umlčení kolaborantských webů. Je to smutné a zároveň varovné.

7 8
možnosti
MP

Správně. A za poslech zahraničního rádia trest smrti.

3 0
možnosti
JK

Dobře tak. Proruské kolaborantské weby tu v dnešní době absolutně nemají místo. A doufám, že vláda půjde ještě dál a podpora Putina a ruské okupace bude hodnocena jako trestný čin. Vlastizrádci a kolaboranti nemají mít žádné práva. Jinak by taky ,,demokraticky" mohli chtít vítat ruskou svoloč v Praze. Taky by to bylo jejich právo? Pouhé vyjádření názoru?

7 8
možnosti
Foto

Myslíte jít směrem - ala Severní Korea ? Kdo málo pláče dopouśtí se trestného činu.

8 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik