Diskuse

Cenzoři mlčí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každá krize, krom přímých důsledků, odkryje i přehlížené nedostatky. Jako například Vámi uváděná fakta. K odposlechu osoby musí dát souhlas příslušný soud. Tady se něco stane na něčí zásah a zúčastnění se spoléhají na nedohledatelnost nebo na výmluvu na nouzový stav... nebo cokoliv. Pokud to nepůjde před soud - zapadne to do bahna dní. Je tedy na dalším řízení, jestli se do této důležité funkce registrátora nemá angažovat stát, nebo nemá alespoň stanovit zásadní mantinely pro tuto činnost.

2 0
možnosti
Foto

Inu, nic nového. Cenzoři nemlčí, neboť píšete o těch, kteří nejsou cenzory. Píšete o cenzuře, která cenzurou není a píšete o omezené demokracii a cestě k Únoru" od roku 2022, což je už úplně na palici.

Já to čtu jednoznačně: "My (tedy Trikolóra) jsme se nedostali do vlády ani Parlamentu a tudíž se svět řítí do záhuby. A pokud ne svět, tedy alespoň ČR".

A k vysvětlení tohoto jevu používá autor základní nástroj jeho pojetí demokracie, tedy demagogii a překrucování.

Je na každém čtenáři, co chce v blogu číst.

3 8
možnosti

Když vláda bez opory v zákoně a soudu nařídí smazání webů, tak to není cenzura?

6 0
možnosti

To dtt na konci url obvykle vypovídá nejvíce.

0 0
možnosti

J37a47n 22D38o21u37š69e53k

15. 3. 2022 8:30

Tak odvážné prý. Jistě, pane premiére.

3 0
možnosti
Foto

Hezky pěkněé!

1 0
možnosti

To je ale skandál, že soukromý pronajímatel mlčí.

Pokud nejste právní zástupce nájemníka, tak do soukromého smluvního vztahu vám i nikomu dalšímu nic není. Ona ta ústava se neskládá jen z článku 17.

Dejte návrh na zahájení soudního řízení. Nemusíte si zbytečně plácat játra blogováním o tom, komu jste podal žádost o vysvětlení. Nebo ještě lépe, proč s J. Paroubkem si neuděláte licenci na správcování domén? Můžete se zařadit mezi NICCZ, Wedos a podobné...

4 15
možnosti

ČEZ je taky soukromý, jistě budete aplikovat stejnou "logiku", až vás odpojí, protože vás někdo udá, že jste tajný rusofil, páč mu to nějak příde.

4 0
možnosti

Zablokováno bylo 22 webů, nikoli 8. Pravyprostor třeba dodnes nefunguje. A ten mezi těmi osmi nefiguruje.

A co horšího.

Weby jako Sputnik či Aeronet jsou dohledatelné a stále funkční. Kdo chce, ruskou propagandu si pustí. Co ale z veřejné diskuse zcela vymizelo, je jakákoli výrazná kritika Fialovy vlády, Pekarové, Rakušana, jakákoli kritika EU, neexistuje žádná veřejná diskuse ohledně neprůhledného financování STAN, neexistuje žádná veřejná diskuse ohledně plánované povinné solidarity, zkrátka nic. Totální mrtvo, ticho. Liberálně bolševická normalizace.

Média, kterým bylo umožněno fungovat dál, výrazně zvýšila úroveň autocenzury, aby nenaštvala liberální totalitáře z bruselské pětky. Úroveň jejich zpravodajství se výrazně snížila na jednostrannou válečnou propagandu. Pečlivě si hlídají zakázaná témata uveřejněná na stránkách Ministerstva vnitra , útvaru boje proti terorismu a hybridním hrozbám (kterému by spíše slušel název útvar pro cenzuru, kontrolu myšlení a hlídání ideologické čistoty)

Situace hodně připomíná situaci při bolševickém puči v roce 1948. I tehdy rudý bolševik sáhl ke krokům, v rámci kterých byly postiženy vybrané tituly nekomunistického tisku. A zbylý tisk po zásahu komunistů výrazně snížil svou úroveň kritičnosti ke Gottwaldově vládě, respektive se zapojil do její chvály. Svoboda tisku a pluralita názorů byla fakticky po 25.únoru 1948 zničena..

... a podobně tomu je i dnes, po 25. únoru 2022.

33 0
možnosti

No jo v zemi , kde je cenzura pravdu v mediích nenalezneš....

3 0
možnosti

Mám radu pro všechny, kdo jsou přesvědčeni, že u nás byla zavedena cenzura: podejte podnět k příslušným orgánům!

Na blozích, sociálních sítích, v diskuzích, to nevyřešíte. ;-)

9 0
možnosti

Anebo běžte za svobodným slovem. Třeba do Ruska.

6 7
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik