Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ano, vláda, která respektuje občany jako svéprávné, rozumem obdařené lidské bytosti, cenzuru nepotřebuje. Jen je problém v tom, že každý občan do téhle skupiny nespadá. Ono je to vidět i diskusích. A co pak s tím ? Máte řešení ?

0 0
možnosti
MK

Cenzůra je důkazem slabosti režimu, který ji zavedl. Kdykoliv a kdekoliv.

3 0
možnosti
JK

Slova jsou zbraň a my jsme ve válce, zatím jen informační. Zajímavé je jak tito Putinovi pomahači bojují proti cenzuře u nás, ale absolutně je nechává chladnými ta Putinova. Naopak, úplně klidně přeberou jejich rétoriku a dokonce i celé věty z drasticky cenzurovaných ruských zdrojů.

Vyškrtnuté weby a šiřitelé jejich dezinformací chtějí do společnosti zasít nenávist, závist a mají za cíl rozdělit společnost. Rozdělená a rozhádaná společnost se nedokáže účinně bránit a pak i malá skupinka křiklounů má šanci na kus moci, to jenom proto, že ostatní se hádají mezi sebou.

Není pravda, že u nás existuje cenzura, pokud o vás osobně někdo vědomě šíří lži, máte právo na to, aby stát zasáhl a dotyčného pomlouvače umravnil. Přesně to se děje i na síti, jen podobní kolaboranti hřeší na to, že část lidí vnímá toto účelové lhaní jako zpravodajství. Zejména starší generace netuší jak snadné je založit doménu a webovou stánku naplnit fotografiemi texty a odkazy. Netuší, že dnes to umí i desetileté dítě a že je možné tímto způsobem zničit život téměř komukoliv, dokonce i s fatálními následky.

Proto podle stejného vzorce se kolaboranti snaží zničit život nám, konají ve jménu krutého krvavého agresora Putina, který nám závidí naši prosperitu, kterou on pro Rusko není schopen nikdy zajistit. Je jako závistivý soused, který když nemůže mít co vy, tak vám raději zničí vše: "Když nemám já, tak ty taky ne." Nebo to známé přísloví o sousedovic koze.

Nenechme se kolaboranty rozhodit, nám naše životy žádný psychopat brát nebude, i když vládne velké zaostalé zemi, dostane po čuni a to s naší pomocí už na Ukrajině. Putin už prohrál, nikdo jiný než Ukrajinci nedokáže na zničené Ukrajině obnovit prosperitu. Zbídačené Putinovo Rusko se nevzpamatuje nikdy, jedině když bude Putin odstaven. Jedině díky tvrdé cenzuře a agresivní propagandě se Putin stále drží u moci, ale to je jen do času, krvaví agresoři nekončí dobře.

2 0
možnosti
PK

Naprostý souhlas:-), ať si každý čte co chce, pokud tomu tak není jsme zpět. Tam, kde není toto možné nelze důvěřovat vlastním mediím. R^ karmaR^

No a na české media bych se ani nezlobil, ani nebyl zklamaný, nikdo nechce přijít o svůj job.

2 1
možnosti
JK

Ano správně, nedůvěřujte vlastním médiím, moderátorům které znáte, informacím ověřeným z více zdrojů a tedy veskrze zmanipulovaným řečem a upraveným obrázkům.

Důvěřujte webům, které neznáte, nemáte ponětí kdo tam co píše, zda si to nevymýšlí a rozhodně podrobně nestudujte tamní obrázky, pak vás nebude trápit, že na nich něco (všechno) nehraje.

Nevěřte našincům, věřte cizincům !!!!

To vám radí všichni dobří nacionalisté. ;-)

0 0
možnosti
JK

To je Trikolóra v celé kráse.

Například jejich dnešní ekonomický expert, Miroslav Ševčík, se vyznačuje tím, že jako člen Komunistické strany dělal asistenta na Katedře marxismu-leninismu. Pan Koudelka je naprosto jasně podobný mentální případ.

Vlastně mi ta následnost od ulhaných komunistů, co to nakonec vzdali, k ulhanému Klaus-mladšímu, co to pak vzdal taky, přijde nakonec vlastně konzistentní. Oni by to jinak stejně neuměli.

2 4
možnosti
PL

P81e35t32r 15L39o38r18e68n76c

24. 4. 2022 22:47

Božínku... ;-D;-D;-D

Vy jste jedlej!

1 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik