Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnešní článek na Idnes.cz to dokládá: nově přijímaní pacienti do nemocnic podle očkování - ti plně očkovaní průběžně tvoří až polovinu pacientů (graf). Skandinávské země začaly testovat i očkovaný personál v sociál. ústavech, podobně nyní Berlín nařídil test u návštěvníků nemocnic, i kdyby byli očkovaní.

0 0
možnosti

P65e70t83r 19L71u64k49e98š

26. 11. 2021 0:22

Habaďůra s očkovánímí? Na koho to zkoušíte? Pane docente:-), buď jste chodil za školu a místo matematiky studoval ústavní právo nebo cílíte na skupinu, která dokončila základní školu omylem. Vaše výpočty odpovídají následující "logické úvaze": většinu dopravních nehod způsobí střízliví řidiči, je tedy žádoucí usedat za volant pod vlivem alkoholu. Fakt, že střízlivých řidičů je podstatně víc z úvahy vypouštíte.

1 2
možnosti

Prezident Zeman nyní slouží jako vzor očkování: nakazil se covidem.

1 0
možnosti

J43a95n 21R57á28ž

25. 11. 2021 18:33

Tento příspěvek je věnován všem, kdo používají selský rozum

https://www.lidovky.cz/domov/treti-davka-je-nutna-napovidaji-cisla-ockovani-maji-podle-nich-mnohem-vetsi-sanci-vyhnout-se-jip.A211124_214910_ln_domov_tmr/foto/TMR8fa896_domOckovaniZ2web.jpg

Zdeňku promiň, ale já těmto číslům věřím víc než řečem lidí, kteří využívají Covid ke svému zviditelnění se.

4 0
možnosti
Foto

Ale Honzo, nemám s příspěvkem problém. Už nadpis potvrzuje, že Ministerstvo zdravotnictví od 1. 8. 2021 v zájmu propagace očkování lže, když ve svých opatřeních uvádí dobu umělé imunity po dvou dávkách vakcíny jako nekonečnou, zatímco přirozenou imunitu z prodělané nemoci omezuje 180 dny. A pokud není v zákonem stanovené lhůtě schopno či ochotno odpovědět, zda na brutální reklamě na očkování používá snímky umírajících očkovaných osob, také to mnohé dokazuje. Když se poukazuje na lež státní moci, tož se člověk zviditelnění bát nesmí. S pozdravem

4 0
možnosti

Ten poměr 6:4 máte úplně blbě. Viz [1], hledejte graf JIP dle věku, bez / s očkováním, přepočteno na 100 000 obyvatel dané skupiny.

[1] https://www.covdata.cz/cesko-vek.php

0 0
možnosti
Foto

Používám tabulku pod grafem s neupravenými daty o absolutním počtu lidí na JIP, https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky. Upravená data používají jiní. Na JIP neleží upravené grafy, ale konkrétní suma očkovaných a neočkovaných.

1 1
možnosti

Zrovna poslouchám na ČT24 p. Vojtěcha, jak mlží úřední data: je třeba si uvědomit, že stát poskytoval občanům zavádějící informace, takže mnoho občanů uzdravených z covidu a s přirozen. imunitou se nechalo očkovat, nyní se ev. vyhnou nemocniční léčbě, ale s vysokou pravděpodobností právě díky té přirozené imunitě. Protože roste počet států, které zjistily, že vakcína nechrání ani ty mladší, je sporná celkově účinnost vakcín. Pokud se plně očkovaný nakazí, pak by po uzdravení již neměl být ve statistice "úspěšně očkovaných", ale ve statistice přirozeně imunních.

2 3
možnosti
Foto

Vás pořád baví šířit ty své ptákoviny? Podle vaší urputnosti bych se klidně mohl dopracovat k závěru, že to děláte v něčím žoldu.

0 0
možnosti

Přesný zásah. Upozorňuji na svůj blog, posled. článek o Švýcarsku, kde se podle úřed. statistiky do jisté míry rovněž dá ověřit, že někdy umírají v nemocnicích více ti očkovaní, pak teprve ti neočkovaní. I Švýcarsko ví, že roste počet infikovaných po plné vakcinaci.

2 3
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik