Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cim vic se stat prirozenosti brani, tim vetsi hrob si kope.

1 0
možnosti

J44a92n 49R59á92ž

25. 7. 2020 11:31

Idiocii a ignorantství českých politiků ke staletému zemskému uspořádání našich zemí, charakterizuje nové rozdělení republiky do krajů. I na tom, že Moravská Třebová, či Dolní Morava byla přiřazena ke krajskému městu ležícím v Čechách, lze dokladovat, že jasným úmyslem bylo jednou pro vždy zabránit jakýmkoliv snahám o obnovu zemského zřízení. Když se zamyslíte nad logikou hranic uměle vytvořeného paskvilu, jakým je kraj Vysočina, je tento úmysl zcela zřetelný.

Zrušení po staletí dobře fungujícího zemského uspořádání a odstranění okresů, jako nižší jednotky správy státu bylo zcela špatné rozhodnutí centrálních orgánu státu

8 0
možnosti

P88e49t12r 19L85o95r16e28n54c

25. 7. 2020 13:40

Vy jste zase sebrali Uherský Brod Maďarům...;-)

Teď vážně - Moravu nerozbili Češi, ale komunisti.

A mělo by se to napravit...

0 0
možnosti
Foto

Na to je v senátu příliš mnoho Čechů!

2 2
možnosti
Foto

Smutné srovnání. Ale pravdivé. R^

10 1
možnosti

No tak hlavně, aby se v té zemi moravsko-slezské nechovala Morava ke Slezsku jako Čechy k Moravě. :-/

3 4
možnosti
Foto

Slezsko je nekompaktní a malé. Už dnes je téměř asimilované Moravou.

0 0
možnosti
Foto

Nehoráznost. Rv Srovnáváte nesrovnatelné. Porovnáte-li chování vlády komunistické části Číny (tzv. Čínská lidová republika) vůči Hong Kongu a chování vlády ČR vůči Moravě, pak snad vidíte ten propastný rozdíl. Takže s tím trámem a třískou je to vlastně naopak

2 12
možnosti

Ano nehoraznost a Vase neschopnost videt a pochopit. Pan Koudelka upozornujen na slib obnoveni samospravy zeme Moravsko-Sleske protipravne komunisty zrusene v r. 1949. Usneseni o obnoveni samospravy bylo odhlasovano 299 poslanci ze tri set pritomnych! Slib je veci cti a zrovna tak se cinsti komuniste zavazali-slibili dodrzovat svepravnost Hong Kongu. Jasne srovnatelne je nedodrzeni zavazku-slibu. Cesi se teto verolomnosti dopustili podruhe, poprvni to bylo nedodrzeni slibu autonomie Slovakum z Pittsburgu z r. 1918 a timto nakonec zavinili rozpad Cesko-Slovenska v r. 1993. Podruhe nesplneni "Usneseni c. 190/1990 O obnoveni samospravy zeme Moravsko-Slezke"

Dodrzeni slibu je veci cti a ten kdo slavnostni slib nedodrzi si zadne ucty nezaslouzi! At uz cinsti komuniste, nebo "byvaly" komunista Zeman!

9 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik