Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Platy představitelů státu jsou v pořádku, respektive jejich zvyšování, v pořádku není srovnávání jejich platů s platy ve státem ovládaných podnicích či v ČT, státem ovládané podniky i ČT měly být už dávno privatizovány a tím by se ušetřilo mnohem víc. Jenže jak se říká, vrána vráně oči nevyklove.

2 0
možnosti
JZ

Souhlas.

Kdyby to Babiš opravdu chtěl prosadit, měl na to dost času a většinu v parlamentu.

1 0
možnosti
Foto

Každá úspora v rozpočtu je krok správným směrem, bez ohledu na důvody, které tím byly sledovány. Každý člověk nakloněný ke svobodě by měl takový krok, ať už ho navrhuje kdo chce, podpořit.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Bylo by to ideální řešení přenechat politiku jen bohatým, schopným, charakterním a poctivým, kteří by funkce brali pouze jako čest sloužit národu.

4 0
možnosti
ZJ

To by bylo ideální. Ovšem. při svém věku víte, že takový jsou v Evropě 2.

Merkel a Lajenka.

1 0
možnosti
Foto

K43a76r77e50l 84C86a13c47h

27. 10. 2021 14:05

Zmrazení platů v této oblasti asi v pořádku není. K zamyšlení je ale, zda by některé politické funkce neměly být tzv. čestné - tedy bezplatné. Myslím tím především funkci senátora. Senát, pokud jej chceme vůbec mít, by měl fungovat jako jakási rada starších. Pro ty by to měla být čestná funkce. Člověk, který by trpěl chudobou na sklonku produktivního věku, by asi neměl ostatním co poradit.

4 1
možnosti
JZ

Já tedy naopak nerozumím, proč by měl člověk pracovat zadarmo.

0 0
možnosti
PK

Nemyslím si že to je dobrý start koalice, 6% navýšení a odmítnutí zmrazení platů, kdo to v tomto státě má?

5 2
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik