Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen dotaz - napadl jste i současná mimořádná opatření u NSS? Především tedy diskriminaci neočkovaných (nutností platit si testy) oproti očkovaným? Já jsem očkovaný, ale toto pokládám za už docela velkou protiprávní prasárnu. ;-€

0 0
možnosti
Foto

Správně, žádné očkování, žádná ochrana proti šíření nemoci, vždyť to je znásilňování osobnosti, zásah do osobních svobod a zneužívání moci fašistického státu.

Radši smrt než násilné očkování.

2 2
možnosti

Což je každého věc. Takže v čem vidíte problém? 8-o

0 0
možnosti

Aha, Hnízdilovi. Tak teď už rozumím. :-)

Nyní už i chápu, proč s lidmi jako jste vy, to ta trikolóra projela na celé čáře.:-)

6 8
možnosti
Foto

Myslím si, že jste nepochopil nic.

7 0
možnosti

J26a44n 17P37a22v37l74í28k

14. 11. 2021 20:47

Až vás budou předhazovat hladovým lvům, přijdu se podívat,

1 0
možnosti

Teď jsem nějakou dobu nečetla podzákon. předpisy k očkování. Před 10 lety jsem byla členkou výboru pro lidská práva a biomedicínu - poradní orgán vlády, připomínkovali jsme návrhy zdravotnic. zákonů. Mj. jsme ministerstvu říkali, že v ČR je příliš mnoho povinných očkování u dětí oproti většině západ. zemí (část evrop. zemí má i očkování dětí na dobrovol. bázi), zvláště jsme upozornili na nevhodnost očkování proti tbc povinně (lze nabízet dobrovolně ev. ohroženějším skupinám) - myslím, že MZ na to se zpožděním přistoupilo, po kritice z mezinárod. úrovně, nedávno jsem se ale dočetla, že očkují proti tbc novorozence u rodin, u nichž lékař usoudí, že jde o rizikovou rodinu - není jasné, zda se vakcinace odehraje bez souhlasu rodičů či bez jejich vědomí. Což by byl opět návrat před r. 89 a porušení mj. Evropské úmluvy o lidských právech (a biomedicínské konvence). Evropa se tedy dělí na státy s dobrovol. očkováním (Skandinávie, Rakousko, Švýcarsko, Německo - nyní s jedinou výjimkou u spalniček - mám zde na mysli jiné druhy očkování, nikoli proti covidu, kdy některé tyto země zešílely a vynucují dobrovol. očkování experimentál. vakcínou) a na evropský jih, který je poznamenaný mj. silnější záplavou migrantů, takže ty zvolily více očkování u dětí, ale opět s výjimkami a např. Francie nepronásleduje rodiče, kteří děti nenechají očkovat - v době před covidem.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS