Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co ten Váš zlatý špendlík?Ten řešit nebudete?Dost trapas,co?Ten Vás užitečný idiot a zesilovač Landa se z té žaloby dost podělal...

0 0
možnosti
JR

J74a46n 86R79á23ž

16. 11. 2021 19:09

Mám kamaráda, který mne denně zásobuje informacemi potvrzující jeho názor, že vše co dělá naše vláda v "covidové době" bylo a stále je špatně, zahlcuje mne informacemi jak je očkování škodlivé a jako prevence před zahlcením nemocnic neúčinné, mám od něj důkladné rozbory různých právních kapacit, jak jsou veškerá opatření protiústavní a jak brutálním způsobem potlačují lidská práva. Ještě nedávno jsem ho já naopak zásoboval informacemi ze stejně renomovaných a odborně respektovaných zdrojů, které se vyjadřují v opačném gardu, ne abych ho přesvědčoval, že se mýlí, ale jen aby mohl posuzovat problém z několika úhlů náhledu a vyhodnocoval je objektivně, o což se například snažím já.

Už mu nic neposílám, neb jsem dospěl k přesvědčení, že během těch dvou let, co se s covidem potýkáme, si naprostá většina lidí vytvořila svoje "pravdy" a více méně vyhledává jen ty informace, které to, co považují subjektivně za pravdu pouze potvrzují a ty co by to mohly zpochybňovat, abstrahují..

Je jasné, že dnes už není síla, která by u jednoho, či druhého mohla vzbudit o jeho "pravdách" pochybnost. A to je zřejmě nejhorší, co nás v této krizi mohlo potkat: Ztráta schopnosti skutečně objektivně vyhodnocovat informace, na základě takto objektivně vyhodnocených informací použít "selský rozum" a v jeho intencích se svobodně sami rozhodovat.

0 1
možnosti
Foto

J83i72ř52í 60K56i45n64d86l

16. 11. 2021 17:24

Ministerstvo zdravotnictví je nedůvěryhodný úřad. Jsou údajně přeplněné JIP, lůžková část Přitom od března je tu infuze Regn-cov2. Do deseti dnů od zjištění covidu se jde na infúzi, která se kape do žily a prokazatelně zabraňuje a zmírňuje následky covidu, takže pacient neskončí v nemocnici a ani nezemře a po dvou hodninách jdou domů. Imunita proti covidu je okamžitá. U nás v nemocnici jsou to dva lidi za měsíc, který to podstoupí. Nikdo o tom neví a obvodní lékaři to nenabízí, Proč ??? To by mě zajímalo.

1 0
možnosti
LH

Dnes jste psal ze jste tam seděl s 2 ockovany a 1+2.=3 za den....

0 0
možnosti
MS

Koudelka, v oblasti epidemiologie byste se neměl pouštět do žádnejch větších akcí. :-P

Nekonečná platnost očkování znamená, že se o omezené době rozhodne, až bude k dispozici dostatek dat. To v době zavádění eTečky nebylo.

O tom, že v Rakousku kromě očkování platí potvrzení o prodělání nemoci, se u nás běžně píše.

A tak je to skoro se fším.

5 1
možnosti
PK

Docela zábavné, pokud autor kritizuje lháře a následně svůj příspěvek lháři věnuje.

5 4
možnosti
PP

neuvěřitelně trapné

1 2
možnosti
LH

Srovnávat Čapka a Hnízdila to jako važně?

3 1
možnosti
JF

Pokud vám nedochazí, že se nejedná o srovnání literárních kvalit, ale přístupu ke svobodě slova, asi vám ani nedojde lživost a podvodnost vládního počínání.

3 0
možnosti
VB

Tragické mj. je to, že se skupina byznysmenů kolem ministra Vojtěch věnuje hodiny a týdny naprostým hloupostem (zda potvrzovat covid-19 jen antigen-testem apod.), ale zcela kašlou na příčinu stávajícího vyššího počtu úmrtí: za den nahlášeno např. 65 úmrtí, pak 57 atd. Nám tvrdí, že jde o lidi převážně neočkované. To samé se nyní ovšem projevovalo v Izraeli: po 3. dávce masivně poskytnuté zejména těm nejstarším (vzápětí i těm mladým, takže to znamená, že vakcíny selhávají i u těch mladých, což nyní přebírají další státy) i v Izraeli se zvyšuje úmrtnost - denně po desítkách úmrtí s covid-19 (vedle toho pak umírají další, kteří byli taky očkováni, jen nechytli covid). Tímhle problémem by se měli politici a odborníci seriózně zabývat, nikoli šikanou zdravých lidí. Na Corona-transition.org (skupina investigativ. novinářů spolupracujících s vědci, při švýcar. časopisu Zeitpunkt.ch) zveřejnili článek izraelských odborníků, kteří prokazují na úředních datech, že očkovaní senioři umírají až 40krát více než ti neočkovaní. Já sama nemám možnost si takovouto výbušnou informaci překontrolovat, ale pod sdělením bylo podepsáno více než deset izraelsk. renomovaných odborníků. Izrael má dobrou databázi takovýchto údajů o pacientech, takže by bylo možno snadno rozkrýt, v jakém celkovém zdrav. stavu byli tito senioři, proč umírali více ti očkovaní (zda byli méně opatrní ve svém chování než ti neočkovaní nebo měli horší celk. stav než ti neočkovaní, zda výrazně selhaly vakcíny či dostali covid po x-té dávce). Mlčení politiků není dobrou zprávou pro občany, část Izraelců se obrátila na Mezinárodní trestní soud v Haagu se stížností, že Izrael neříká lidem pravdu, např. že jde o experimentální vakcíny, jejichž "akceptování" obyvatelstvem vynucuje diskriminací neočkovaných.

4 3
možnosti
Foto

Loni u nás ještě před zahájením očkovací kampaně zemřelo na/s covid přes 10000 seniorů.

Pokud máte pravdu a očkování je 40 krát smrtelnější, mělo by být letos, kdy je jich přes 80% očkováno, zemřelých mnoho stovek tisíc, možná i přes půl milionu. Je tomu tak? Pokud ne, tak kde soudruzi z Izraele v určení čtyřicetinásobku udělali chybu?

(10000 x 40 = 400 000, jenže očkovaných je teď výrazně víc, než kolik jich bylo loni nakažených.)

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik