Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P12e95t23r 72L94u22k87e47š

22. 11. 2021 10:25

Matematika pro základní školy může zjevně minout i docenta ústavního práva a politologie.

4 2
možnosti
HH

Ne on jenom lže...aby přilákal nějaké další zoufalce od SPD...

2 1
možnosti
HH

Matematika asi není vaše silná stránka a nebo se nehodí do krámu že...

Statisticky je bezpečnější řídit pod vlivem a nebo bez pásů...protože autonehod s alkoholem či bez pásů je minimum, kdežto většina autonehod jsou lidi střízlivý a připoutaní...Chápu, že na Vaší cílovku to stačí, ale naštěstí jich je jen zanedbatelné množství...

7 0
možnosti
Foto

Ten zdroj je velice výmluvný, leč vaše interpretace je velice zcestná a manipulativní.

6 0
možnosti
PP

Vážený pane, já rozumím tomu, že jako právník moc matematiku nepotřebujete. Na druhou stranu si myslím, že pojem vážený průměr by vám něco říkat mohl. To je středoškolská látka. Porovnávat absolutní čísla a nevzít v úvahu z jakého základu je zavádějící.

9 0
možnosti
PK

Napadlo vás třeba to, že poměrně vysoké počty nakažených mezi očkovanými způsobuje zejména ten fakt, že očkovaný se jde testovat až v momentě, kdy má nějaké příznaky choroby? Tudíž se výrazně zvyšuje možnost jeho pozitivity?

Netvrdím, zda je to správně, ale je to tak.

4 0
možnosti
Foto

Přiznává se, že vakcína nemá 100 % účinnost.

1 0
možnosti
VB

Mnohokrát díky, pane doktore, je to přesné. Někteří západ. vědci si kladou otázku, zda vakcíny nepoškozují imunitu. To se potvrdí či vyvrátí v dalším čase: průměr. délka dožití neočkovaných a očkovaných se stejným celk. zdravot. stavem apod. Na Corona-transition.org mají článek od izraelských odborníků, kteří podle úředních dat vypočetli, že v současnosti v Izraeli umírají očkovaní senioři až 40krát více než ti neočkovaní. Já jsem tu statistiku viděla, jen jsem si kladla otázku po detailech - celk. zdravot. stav očkovaných a neočkovaných, ale předpokládám, že izraelští lékaři si tyto informace ověřovali.

1 3
možnosti
Foto

Vzhledem k počtu proočkovaných v Izraeli to ani nepřekvapuje.

1 0
možnosti
Foto

Tak nevím, ale myslím, že se tomu říká demagogie. Vybrat si věkové rozpětí, které vyhovuje vašemu textu, to je paráda. Jenže mnohem závažnější je výrazně vyšší podíl hospitalizovaných, dokonce i na JIP u neočkovaných ve střední věkové skupině, což silně odporuje vašemu tvrzení. A ta převaha nemocných neočkovaných je dokonce až několikanásobná, tedy potvrdil jste, co v úvodu blogu popíráte.

Při vaší kvalifikaci a akademické funkci mne ani nenapadne myšlenka, že byste neuměl číst tabulku s daty a proto je jasné, že se u vás jedná o záměr, limitující ke lži.

14 0
možnosti
PN

P19e42t13r 68N87o18v18á27k

22. 11. 2021 13:57

Vybral si věk těch nejohroženějších. Poměr v podstatě odpovídá poměru očkování. to je hustý.

0 0
možnosti
AT

A vy jste někde viděl statistiku přepočtenou na 100000 HOSPITALIZOVANÝCH? Já, pokud jsem viděl přepočet tak na 100t. obyvatel, resp. ještě na 100t. obyvatel dané věkové skupiny. A věřte tomu, že čistě matematicky je úplně jedno, jestli srovnáváte absolutní počty nebo počty na 100t. obyvatel. Ten poměr vyjde stejně.

A jen k nekonečné platnosti očkování - zatím je nastavena (i v Tečce) na 4 roky. Ale ministerstvo zdr. vydalo prohlášení, že se údaj o platnosti bude zpřesňovat na základě studií.

5 0
možnosti
Foto

Vážený pane, aplikace Tečka nemá právní význam. Právní význam mají mimořádná opatření Ministerstva zdravotnictví, kde platnost očkování jen časově neomezená, zatímco imunita z prodělané nemoci platí jen 180 dnů.

0 1
možnosti
ZJ

R^... Jasná a přehledná čísla !! Proč se takové tabulky nezveřejňují v pravidelných intervalech?? Zřejmě je z nich víceméně patrné, že ta ,,očkovací tečka" je čím dál více rozmazanější a vzdálenější :-/!!

0 6
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik