Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P11e19t69r 73B66á12č39a

24. 11. 2021 15:55

Jen do nich ;-OR^

0 0
možnosti
JH

J40a81n 74H41u81r41k52a

24. 11. 2021 2:46

a předběžné opatření...?

1 0
možnosti
VB

Já se domnívám, že nelze stanovit tak zásadní očkování jen vyhláškou. A že nelze experimentální vakcíny povolené jen s podmínkou dalšího výzkumného sledování stanovit jako povinné ani zákonem. Dále tu je prokazatel. fakt, že na rozdíl od jiných druhů očkování tyto vakcíny nechrání očkovaného před nákazou a jejím přenosem na druhé. S ohledem na počet očkovaných na JIP nechrání dostatečně ani před těžším průběhem nemoci. Podle přehledů SÚKL mají tyto vakcíny širokou škálu závažných nežádoucích účinků v nezvykle velkém počtu.

5 1
možnosti
Foto

8-oCo to je "moravský advokát"???

0 3
možnosti
Foto

To je v regionálním nářečí něco jako myš, co řve...

0 4
možnosti
PL

P72e56t15r 73L94u18k26e67š

23. 11. 2021 11:38

"Prokazatelně zdravý člověk nesmí službu využít... " Jak se to pozná? Tak nějak chápu, proč nechtějí právníky ani v pekle.

1 7
možnosti
Foto

Právě testem. Neočkovaný, který má čerstvý negativní PCR test je zdravý. Očkovaný, který žádný test nemá, může být v daný moment nemocný.

8 0
možnosti
MM

Tak jste do svého boje zatáhl i Moravu, kde je situace nejhorší.

Jste jen směšný, s Trikolorou to nevyšlo, tak teď se žlutým špendlíkem. ;-D

3 7
možnosti
VB

V ČR i zahraničí je dost důkazů o selhávání ochrany vakcínami: i v českých nemocnicích zvláště v nejvíce proočkovaných skupinách převažují pacienti očkovaní s covid-19. Mj. dánské úřady (Coronasmitte.dk) uznávají imunitu po prodělání covid-19 v délce 12 měsíců (bezpříznakový se ani po setkání s nakaženou osobou neposílá do karantény). Švýcarsko prodloužilo imunitu uzdraveným na 12 měsíců (pokud měli covid-19 potvrzený PCR testem) a na základě testu na protilátky imunitu 3 měsíce i bez PCR. V Dánsku je 76,4 % plně očkovaných, ale nyní mají denně kolem 4000 nově infikovaných (4,6 mi. obyvatel) a např. USA své občany varují, aby mj. nejezdili do Dánska pro vysoké šíření infekce, což nelze vysvětlit pouze nákazou těch neočkovaných, mezi nimiž jsou i ti uzdravení s trvalejší imunitou. Detekovatelné protilátky nevymizí ze dne na den, na rozdíl od očkovaného, který bez ověřených protilátek představuje potenciál. riziko pro okolí. Německý Institut R. Kocha v Epidemiologisches Bulletinu konstatoval, že reinfekce u uzdravených je extrémně nízká. I vystupování vakcinologa dr. Chlíbka - aby se lidé po 5. měsíci od dokončené vakcinace opět očkovali, ukazuje, že preferování očkovaných není na vědecké bázi. Švédsko nyní začalo testovat i plně očkované, pokud mají příznaky jakéhokoli respirač. onemocnění.

5 1
možnosti
Foto

R^

"Pokud vás někdo musí přesvědčovat, napomínat, tlačit, lhát, lákat na pobídky, nutit, zastrašovat, odhalovat, obviňovat, vyhrožovat, trestat a kriminalizovat... Pokud je toto všechno považováno za nezbytné k získání vašeho souhlasu – můžete si být naprosto jisti, že to, co se propaguje, není pro vaše dobro."

Ian Watson

12 0
možnosti
Foto

Moravan Valenta a moravský advokát Koudelka.:-) Dál jsem už ani nečetl. Trikolora se dala se zoufalství na moravský nacionalismus a chce na něm spolu s "boji" proti covidu vytřískat co se dá? Jak čtu zesilovače Landu jste už raději vynechal, ten už se ztrapnil dost a všem už je jen k smíchu. A ještě k tomu je jen Čech. Stejně k smíchu je i Trikolora a její cca 2,5 procenta. Je moc dobře, že aktivita lidí jako Vy ji stáhly ke dnu. Děkujeme....

5 10
možnosti
JF

Asi bych nenašel dost slov k popisu Vaší ubohosti.

9 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik