Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J24a38n 26H78u85r11k83a

4. 12. 2021 3:01

nesprávně opřeli povinnost dle nálezu ÚS 2004 a ES 2005/dopl/2008 jenže Chachaři zapoměli na neproběhlou změnu ÚSTAVY o slučování jednotlivých (starých /Zákoník práce, Obchodní...) zákoníků (sloučení...) pro vetknutí do OZ a to nejen pro Vyšší moc, zvl. ustanovení a práv,,, a tím non de jure pro vlastnost dispozitivnosti nebo kogentnosti(spojí-li se donucující povaha výlučně s právní normou,může být upraveno cokoli, co právo upravuje...) různost vyjádření může vést k různým konkluzím...právo nebrání, aby strany jeho působení pro svůj právní poměr vyloučily a ujednaly si práva a povinnosti jinak...třeba tvorbou jiného práva...v této zemi má tedy právo asi stejnou hodnotu jako výtisk novin. Tedy závazným výkladem budiž názor vydavatele...šílený...

0 0
možnosti
Foto

Mě tento blog redakce odstranila z titulního výpisu https://tomastrojan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779860

0 0
možnosti
VB

Upozorňuju na svůj blog - jak si rakouská vláda představuje mj. tresty pro odpírače očkování.

2 1
možnosti
PK

Děláte si reklamu, na ten váš lžiblog? No, zaregistroval jsem, že je u vás nějak pusto a prázdno. Z toho si nic nedělejte. Když ten talent nemáte, tak vám ani frekvence tří článků denně nepomůže. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Takže důchodci dostanou pálku 10t? Budou to strhávat z důchodu?

A co Romové a jejich dávky? To radši nechám bez prognózy.

11 0
možnosti
PD

10 tisíc je horní hranice a ta se obecně dá obhájit málokdy. Reálně by to byla tak maximálně polovina.

1 0
možnosti
JV

Čtenáře by taky zajímalo, jak to bylo s tou Kikinovou amnestií8-o!

0 0
možnosti
Foto

Už jen ten dementní název vás diskvaliikuje z adekvátní odpovědi.

0 0
možnosti
JS

Děkuji Vám za dobrý příspěvek

10 2
možnosti
JH

Vítejte v Českostánu.

1 1
možnosti
Foto

Média přinesla informaci, že prezident Zeman, hlavní hygienička Svrčinová a ministr zdravotnictví jsou nakaženi Covidem. Nabízí se dvě možnosti:

- Nejsou očkovaní. Pak je zřejmé, že sami se onemocnění nebojí. Pak je na pováženou, proč vedou intenzivní proočkovací kampaň, kterou snaží donutit k očkování občany tohoto státu.

- Očkovaní jsou. Pak je zřejmé, že očkovvání před nákazou nechrání a očkovanost nerovná se bezinfekčnost, což všichni vědí, ale tato skutečnost se zamlčuje a informace o ní potlačuje či bagatelizuje.. Nejen to. Netestováním očkovaných se ztrácejí podstatné informace a pozitivní očkovaní nákazu nekontrolovaně roznášejí. To vše s krytím odpovědných osob na nejvyšších místech.

Co je horší?

8 6
možnosti

Vy jste snad spadl z višně. O tom, že očkování před nákazou stoprocentně nechrání, se běžně informuje. Dokonce jsou k dispozici i údaje, jak s postupem času účinnost očkování klesá. Právě proto teď probíhá třetí očkování, které vrací účinnost k 90%. Co je však prokázané, je fakt, že očkování chrání před těžkým průběhem covidu. Na tom nic nemění i fakt, že někdy umírají i očkovaní, ti však mají tolik přidružených chorob, že je skolí i slabší průběh covidu.

8 1
možnosti
RC

ZADNA vakcina v historii nemela 100% ucinnost.

7 3
možnosti
AP

o tom ani ten článek není ...

1 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik