Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když jde o záchranu lidskýrch životů, tak p. doc,,straší, že se omezují lidské svobody. Jak by Koudelka neobhajoval "prof." Klause, když ten byl jeho chlebodárcem. Ti, kteří svými bláboly neustále bagatelizujíí současnou kritickou situaci, ti jsou připomínání, že "se nebojí ozvat". Blábol je a zlstane blábolem, ten Klausův je opravdu unikátní. Prostě namistrovaný všeználek Klaus a jeho přisluhovač Koudelka

1 3
možnosti
Foto

Doufám, že si posypete hlavu popelem, až se prokáže, že tato pandemie nebyla pandemií onemocnění, ale pandemií testů.

Nebojte, nebudu se vám smát, není snadné neuvěřit té smršti vylhaných informací.

4 0
možnosti
Foto

kolik se jen všude rojí expertů, kteří bez jakékoli odpovědnosti plácají páte přes deváté

3 1
možnosti
Foto

V principu je každá metoda tím dražší, čím je spolehlivější a jistě se to nevyhne i testům na čínský virus. Vybere se tedy bezesporu nějaký ekonomický únosný kompromis. Jenže i pár procent falešně negativních výsledků vytvoří zástupy "šiřitelů" a pár procent falešně pozitivních výsledků zase zástupy lidí zahnaných do zbytečné karantény. Nota bene , vše probíhá v čase, takže by se muselo s nějakou periodicitou opakovat. Je to tedy trochu poroučení větru dešti,, nebo úlitba místo pokorného přiznání, že nikde na světě nevymysleli co s tímhle problémem. Jistě, Kimova komunistická Korea je výjimkou, o kterou asi nikdo nestojí, stejně jako řešení používaná veterinární správou při infekčních zoonosách.;-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem skoro přesvědčený, že kdyby měli tu moc, tak by současní vládci přikročili, v rámci záchrany ostatních, k řízené likvidaci nakažených.

2 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik